In mijn leventje heb ik al veel mensen ontmoet in diverse situaties. Allemaal verschillende mensen: werkzaam in de bouw, het notariaat, de makelaardij, het bankwezen, de advocatuur. Maar ook in de detailhandel, de groothandel, de zorg, het onderwijs, de techniek, de ICT, bij goede doelen en bij lokale en regionale overheden. Deze diversiteit aan contacten heeft mij gevormd tot wie ik ben en maakt dat ik een groot aantal uiteenlopende werkzaamheden kan verrichten, al dan niet met behulp van die specialisten.

Binnen een paar van die ondernemersnetwerken ben ik actief als bestuurslid en ondersteunen we gezamenlijk startende ondernemers en ondernemers die tijdelijk in zwaar weer zitten. Door een bundeling van krachten vindt er deling plaats van kennis, kapitaal en visie. Deze verbindingen leiden tot nieuwe inzichten en bedrijfskansen.

Als je hier eens vertrouwelijk over wilt klankborden of je wilt weten wat de mogelijkheden zijn van een bedrijfsbeëindiging of juist een bedrijfsovername of -participatie, een bedrijfsfinanciering, huisvestingszaken of samen eens de toekomstige bedrijfsplannen tegen het licht houden, dan kun je contact met mij opnemen en plannen we een afspraak in.

Het gaat er niet om wat je weet, maar wie je kent!